top of page

Siivoustarvikkeet

Rakennusten ja toimitilojen asianmukainen ylläpito ja puhtaanapito pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. Lisäksi puhdas ja siisti ympäristö antaa asiakkaalle paremman kuvan yrityksestä sekä lisää työntekijöiden viihtyvyyttä, mikä puolestaan parantaa työn tuloksia. Laadukkaat siivousvälineet ovat helppokäyttöisiä ja ne on helppo puhdistaa. Erilaisille pinnoille soveltuvat erilaiset välineet ja siksi siivousvälineet ja puhdistusaineet tulee valita käyttötarkoituksen mukaan.Tämä pitää materiaalit kunnossa, säästää rahaa sekä tekee työnteosta tehokkaampaa. Lisäksi oikeanlaiset siivousmenetelmät pienentävät energiankulutusta.

Jätesäkit ja roskapussit ovat tietenkin joka kiinteistön vakiovarusteita. Ne ovat toki tarpeellisia,
mutta aina niiden käyttö ei ole välttämätöntä. Esimerkiksi tiloissa joissa niin sanottua kuivaa roskaa tulee paljon, on kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää jättää roskapussi pois jokaisesta pienemmästä roska-astiasta ja kaataa niiden sisältö päivän päätteeksi suoraan suurempaan säiliöön.

Kuivasiivouksessa erilaiset siivousharjat kuten katuharja tai rikkaharja ovat välttämättömiä
tarvikkeita. Rikkaharjalla on helppo lakaista suurimmat pölyt ilman että imuria tarvitsee kaivaa esiin tai siivota nopeasti vaikkapa lattialle kaatuneet kahvinpurut. Muun muassa tällaisissa tilanteissa myös siivousvälineiden ergonomiset ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa vähentämällä esimerkiksi kumartumisen tarvetta.

Märkäsiivouksessa tarpeellisia tuotteita ovat erilaiset siivousliinat ja puhdistussienet kuten
mikrokuituliina tai ihmesieni. Nykyään erilaisia vaihtoehtoja on saatavilla erittäin monipuolisesti. Jotkin pintamateriaalit saattavat naarmuuntua tai muuten vaurioitua vääränlaisen siivousliinan vuoksi. Esimerkiksi elektroniikkaliina on puhdistusliina, joka poistaa pölyn ja rasvatahrat hellävaraisesti vaurioittamatta herkkiä sähkölaitteita. Ihmesieni eli taikasieni on erittäin monikäyttöinen ja tehokas siivousväline, joka poistaa monenlaista likaa pelkän veden avulla lukemattomalta määrältä erilaisia pintamateriaaleja. Myös perinteinen moppi on hyvä löytyä siivouskomerosta.

Verkkokauppaan

bottom of page